Приемане на поръчки

„ЕВЪР“ ООД приемаме поръчки от нашият електронен магазин изпратени от сайта www.dezinfektanti.com или по e-mail на evar@mail.bg или еvar@mbox.contact..bg. До 3 часа след изпращане на поръчката ще получите потвърждение от нас по e-mail или по телефон. Ако в рамките на този срок нямате потвърждение, моля свържете се с нас.

Цени и начини на плащане

Всички цени, посочени в българската версия на „ЕВЪР“ ООД са в лева, с включен ДДС, франко склада ни в Стара Загора. Всеки клиент на  „ЕВЪР“ ООД., може да плати своята поръчка с наложен платеж при доставка или с банков превод. Плащането по банков път, се извършва предварително по изпратена проформа фактура. Доставката на стоката се извършва след получаване на банковият превод.

Срокове на изпълнение на поръчки

Стандартният срок за изпълнение на поръчки е от 2 до 4 работни дни от датата на заявка, изпратена чрез сайта или по e-mail.

Тегло и опаковки

При поръчване на продукти от нашият електронен магазин,  Вие получавате потвърждение на дължимата сума включваща стойността на продукта, транспортна опаковка и доставка.

Доставка – срокове и цени

Всички доставки се извършват с куриерска фирма на посочения от Вас адрес за доставка или офиса на избраната от Вас фирма. Заявената от Вас стока ще получите с  куриерска фирма SPEEDY или  Д&Д Експрес. Общите условия за доставка и работа с тях , може да разгледате на съответните адреси:  http://www.speedy.bg/ и на адрес: http://www.dnd-express.bg/ .